Interesse genoeg voor Tom De Sutter

DONDERDAG, 8 DECEMBER 2011, 13:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nadat Tom De Sutter te kennen gaf Anderlecht in januari te willen verlaten, heeft hij niet te klagen over een gebrek aan interesse. Zulte Waregem, Club Brugge en RC Genk tonen alle drie concrete belanstelling.


Zulte Waregem hoopt tijdens de winterstop spitsen Habibou en Maazou, die slecht liggen in de groep, van de hand te doen. Als dat lukt, denkt het aan De Sutter als vervanger. "Het klopt dat we bij Anderlecht gepolst hebben of een overkomst van De Sutter bespreekbaar is", zegt voorzitter Willy Naessens in Het Laatste Nieuws. "We wachten op een antwoord."

Diezelfde krant weet verder ook dat zowel Club Brugge als AA Gent nadenken over een transfer van De Sutter, is het niet in januari, dan wel na het seizoenDidier Frenay, de zaakwaarnemer van de Sutter, heeft deze week nog een afspraak met met Club-manager Vincent Mannaert.

Een club die deze winter zeker een spits wil aantrekken is RC Genk. In Het Belang van Limburg ontkent voorzitter Herbert Houben niet dat De Sutter kandidaat is. "Hij is zeker een interessante speler. Een goede spits én een Belg. De vraag is of Anderlecht hem wil laten gaan. Op dit moment kan ik dus nog niet zeggen of wij kandidaat zijn voor De Sutter. De prijs moet ook correct zijn."

Dat laatste zou voor veel clubs wel eens een struikelblok kunnen vormen. Anderlecht is niet bereid De Sutter zomaar te laten vertrekken. Zeker aan een directe concurrent zal een stevige transfersom gevraagd worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.