Kitmanager José Lago overleden

DINSDAG, 6 DECEMBER 2011, 18:23 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Met droefheid heeft Anderlecht afscheid moeten nemen vandaag van José Lago. Samen met zijn vrouw was hij al 25 jaar conciërge in het stadion. José werd geboren op 18/11/1951 en overleed na een slepende ziekte op 60jarige leeftijd.


Hij laat naast zijn Vrouw Elena ook drie kinderen en drie kleinkinderen na. "José was een gewaardeerde medewerker van de club. Hij was al 25 jaar in dienst van de club en woonde in het stadion samen met zijn vrouw Elena" zo zei Roger Vanden Stock. "Het is een schok voor alle medewerkers van RSCA. José was een echte voetbalman en hield oprecht van de club. Alle spelers hadden de grootste eerbied voor zijn werk en zijn houding. We konden altijd op hem rekenen. José Lago laat een grote leemte na in de club. We zullen hem enorm missen."

Anderlecht online en medewerkers willen hierbij hun medeleven betuigen aan zijn vrouw Elena, zijn kinderen, kleinkinderen, familie en de vrienden van José in deze zware periode.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.