Mazembe-spits Kanbangu dicht bij Anderlecht?

MAANDAG, 5 DECEMBER 2011, 19:04 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de website van TP Mazembe, de ploeg waarmee Anderlecht een samenwerkingsakkoord heeft, staat hun spits Patou Kanbangu dicht bij een overgang naar Anderlecht. Hun voorzitter gaf groen licht voor de transfer.


"Op deze plechtige dag geef ik je toestemming om je carrière verder te zetten bij Anderlecht", zo vertelde Mazembe-voorzitter Moïse Katumbi vanmogen tegen Kanbangu. "Maar ik moet toegeven dat het niet makkelijk voor mij is."

"Je eerlijkheid gedurende al die jaren tegenover TP Mazembe en je kwaliteiten als toegewijde zoon, maken me ziek van verdriet. Maar omwille van het voetbal, hoop ik dat je zal uitblinken daar waar je naartoe gaat. Ik zou graag met je meegaan naar Brussel, maar zakelijke verplichtingen laten dit niet toe. Ik wens je dan maar gewoon erg veel succes."

De website van Mazembe maakt verder gewag van een emotioneel afscheid van Kanbangu. Er is zelfs een foto te zien van wat ze "de toekomstige spits van Anderlecht" noemen met tranen in de ogen.

Vanuit het Anderlecht-kamp kwam nog geen officiële mededeling over een mogelijke transfer van Kanbangu.

Bron: www.tpmazembe.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.