De Sutter: "Veld maakte het moeilijk spelen"

MAANDAG, 5 DECEMBER 2011, 13:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na zijn twee doelpunten vorige week kreeg Tom De Sutter tegen OHL nog eens een kans vanaf de aftrap. Scoren lukte nu evenwel niet. Eén van de redenen is volgens hem het veld. "Het is echt frappant hoe slecht het er bij ligt."


"Er lag veel zand en na een tiental minuten spelen kwamen er door spelers die vielen al veel putten in het veld", aldus de spits. "De staat van het veld maakte het niet gemakkelijk om de bal goed rond te spelen, al slaagden we daar wel vrij goed in. We hebben ons er zo goed mogelijk aan aangepast."

Over de match zelf was De Sutter ook duidelijk. "Het mocht gewoon niet zijn. We wisten dat het geen gemakkelijke match ging worden en dat is bevestigd. Als je geen geluk hebt in de afwerking, kan je het al helemaal schudden tegen zo'n ploeg. Er was maar één ploeg die probeerde te voetballen: Anderlecht. We waren er nochtans een paar keer heel dicht bij. Ik op de paal, Jovanovic op de lat."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.