Jacobs: "Moeilijk scoren tegen 15 Leuvenaars"

MAANDAG, 5 DECEMBER 2011, 13:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het was geen blije Ariël Jacobs die na Anderlecht - OHL de pers te woord stond. Vooral scheidsrechter Geldof was de gebeten hond. "Tegen 15 Leuvenaars kun je moeilijk scoren", zei Jacobs. "Mijn ploeg kreeg geen loon naar werken."


Anderlecht had een strafschop kunnen krijgen, maar vooral de lichte rode kaart voor Juhasz maakte Jacobs furieus. Hij ging als een bezetene te keer tegen vierde scheidsrechter Brinckman. "Als je tegen de vierde man niks mag zeggen, dan mag je helemaal niks meer zeggen. En die vierde man gaf me nog telkens gelijk ook. De fase met Juhasz heb ik gezien zoals ze was: Roland raakt eerst de bal en pas daarna de speler. Die rode kaart heeft de match beïnvloedt."

Waar Jacobs wel tevreden over was, was de inzet van zijn team. "De wedstrijden volgen mekaar snel op, maar mijn spelers begonnen met een goed aan de match, met een gezonde agressiviteit en een goeie pressing. We zijn ook het laatste kwartier blijven voetballen. We hebben kansen gekregen, maar we misten ze of Kaminski stond in de weg."

"In de tweede helft kwam er wel nervositeit bovenop, maar mijn spelers zijn er wel tot het uiterste voor gegaan. De enige frustratie is dat je op 0-0 blijft steken. Het gebeurt zelden dat ik mijn spelers na een gelijkspel feliciteer, maar deze keer heb ik datwel gedaan."

Bron: Sporza, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.