Voorbeschouwing: Anderlecht - OH Leuven

ZONDAG, 4 DECEMBER 2011, 10:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanmiddag om 14.30 uur ontvangt Anderlecht OH Leuven in de eerste wedstrijd van de terugronde. Voor paars-wit de kans om revanche te nemen voor de smadelijke nederlaag op de openingsspeeldag.


Op de laatste training gisteren bleek dat Mbokani (quadriceps), Gillet (adductoren) en Safari (adductoren) nog lichte hinder ondervinden van hun blessures. Zij starten waarschijnlijk op de bank. Suarez (quadcriceps) en Deschacht (keelontsteking) lijken wel voldoende hersteld om in de basis te beginnen.

Bij tegenstander OH Leuven krijgt Christophe Diandy nog eens een basisplaats. De van Anderlecht gehuurde Senegalees vervangt de geschorste Annys als verdedigende middenvelder. In het begin van het seizoen speelde hij steeds als linksachter, maar na een aantal blessures verloor hij daar zijn plaats. Nu is hij weer helemaal fit.

Bij OHL is het verder ook uitkijken naar de prestaties van Thomas Kaminski, die volgend jaar naar Anderlecht komt, en Thomas Azevedo, die voor de helft eigendom is van Anderlecht. Voor Floribert Ngalulu wordt het straks ook een speciale match. Hij verliet als 15-jarige het Astridpark voor Manchester United, maar kon daar wegens veelvuldig blessureleed niet doorbreken.

Aftrap: 14u30
Stadion: Constant Vanden Stock-Stadion
Scheidsrechter: Frederik Geldof

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Wasilewski, Kouyaté, Juhasz, Deschacht, Badibanga, Kljestan, Marecek, Jovanovic, Suarez, De Sutter
Invallers: Schollen, Cordier, Safari, Lukaku, Odoi, Gillet, Kanu, Iakovenko, Praet, Canesin, Mbokani

Geblesseerd: Mazuch, Samuel, Molins, Biglia, Vargas, Reynaldo
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : OH LEUVEN : : :

Mogelijke opstelling: Kaminski, Boi, Dejmek, Raymaekers, Weuts, Geraerts, Ngalula, Diandy, Remacle, Ruytinx, Chuka
Invallers: Lenaerts, Michiels, Vermeulen, Nys, Gendarme, Amoah, Azevedo, Palate, Schoonjans

Geblesseerd: De Vriese, Hayen, Roelandts, Van Goethem, Dehond
Geschorst: Annys (1/1)
Gevaar voor gele schorsing: Remacle

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.