Gillet: "Frutos als assistent zou bizar zijn"

ZATERDAG, 3 DECEMBER 2011, 18:10 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos geeft zondag de aftrap van Anderlecht - OH Leuven. "Meteen nadat hij in België is gearriveerd, is Nicolas Frutos mij thuis komen bezoeken", vertelt Guillaume Gillet die nog altijd goed bevriend is met de Argentijn.


"We hebben wat bijgepraat, want ik had hem niet meer gezien sinds onze match tegen Sint-Truiden in het voorjaar van 2010, maar daarna moest ik drie dagen naar Athene. Dat vond ik jammer", aldus Gillet in Het Nieuwsblad. "Ik had Nico dan ook gezegd dat ik zou scoren voor hem. Mijn twee goals tegen AEK waren voor mijn vriend. Als Frutos straks de aftrap geeft tegen OH Leuven, zal ik opnieuw een krop in de keel hebben als ik hem op het veld zie."

Frutos zal voorlopig wel geen assistent-trainer worden bij Anderlecht. "Daar hebben we niet echt over gepraat. Geef toe, het zou bizar zijn om een vriend en ex-ploegmaat als hulptrainer te hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.