Selectie: Anderlecht - OH Leuven

ZATERDAG, 3 DECEMBER 2011, 10:02 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft een 22-koppige kern bekendgemaakt voor de wedstrijd van morgen tegen Oud-Heverlee Leuven. De coach van paars-wit kampt wel met kopzorgen. Achter de namen van heel wat spelers staat namelijk nog een vraagteken.


Olivier Deschacht is nog steeds ziek en Gillet, Mbokani, Safari en Suarez ondergaan vandaag nog een echo. "Gillet raakte geblesseerd aan de adductoren toen hij na de match ging zitten in de kleedkamer”, aldus Jacobs. “Heel vreemd, maar het was niet anders. Mbokani heeft dan weer nog niet met de groep getraind en Suarez blijft sukkelen met overbelasting."

Safari moest donderdag de strijd tegen AEK Athene staken met een blessure aan de lies. "Als we één van de vijf spelers die met een groot vraagteken achter hun naam staan, zouden kunnen recupereren tegen zondag, dan zou dat al een succes zijn."

Iedereen verwacht dat Anderlecht zich zondag zal willen revancheren voor de 2-1 nederlaag op de eerste speeldag. "We weten waaraan we ons mogen verwachten in de match tegen OHL", aldus de coach. "En wie het niet beseft, mag nog eens terugdenken aan de heenmatch ..."

Selectie: Badibanga, Cordier, Deschacht (?), De Sutter, Fernando, Gillet (?), Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lukaku, Marecek, Mbokani (?), Odoi, Praet, Proto, Safari (?), Schollen, Suarez (?), Wasilewski




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.