Diandy: "Match Anderlecht zal moeilijk worden"

VRIJDAG, 2 DECEMBER 2011, 19:21 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondagmiddag ontvangt Anderlecht OH Leuven in het Astridpark. Paars-wit is uit op revanche na de 2-1 nederlaag op de openingsspeeldag. Dat beseft ook Christophe Diandy die sinds augustus een jaartje wordt uitgeleend aan OHL.


"In het begin was het wel even wennen bij OHL", vertelt de Senegalees op rsca.be. "Ik geef toe dat ik een beetje verloren was. Maar door de trainingen, de wedstrijden én de goeie sfeer in de groep, heb ik me stilletjes aan toch weten aan te passen."

OH Leuven was echter niet de enige ploeg die Diandy graag wou inlijven. "Ook Mons en Kortrijk toonden interesse, maar ik heb voor OHL gekozen na overleg met mijn manager", vertelt hij. "Bovendien had Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck me gezegd dat de coach van Leuven me persoonlijk was komen bekijken en me absoluut wou. Dat gaf de doorslag. Spijt van mijn keuze heb ik niet, ook al speel ik momenteel niet alle matchen. Ik heb geen garantie dat ik bij een andere club wel had gespeeld."

Diandy geeft wel toe dat hij even moest slikken toen een uitleenbeurt ter sprake kwam. "Herman Van Holsbeeck had me uitgelegd dat de trainer graag wou dat ik bleef, maar dat ik er rekening mee moest houden dat ik nog een jaar bankzitter zou kunnen zijn. Eerlijk, in het begin doet het wel wat pijn om zoiets te horen. Ik was ook een beetje ontgoocheld, want ik dacht dat ik wel kans maakte op een plaatsje bij Anderlecht. Maar als het was om nog een extra jaar te verliezen, was het misschien beter voor mij om ergens anders naartoe te gaan en me daar te tonen."

De middenvelder geeft de moed alleszins nog niet op. "Natuurlijk hoop ik terug te komen, maar daarvoor moet ik zorgen dat ik een goed seizoen draai." Zondag komt hij alvast voor even terug. "Ik weet dat we Anderlecht geklopt hebben in de heenronde, maar goed, ze spelen thuis en ze willen revanche. Het zal moeilijk worden voor ons", voorspelt Diandy.

Bron:



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.