Voorbeschouwing: AEK Athene - Anderlecht

DONDERDAG, 1 DECEMBER 2011, 08:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Athene gaat Anderlecht straks om 19 uur op zoek naar een vijfde opeenvolgende zege in de Europa League. Het moet het mogelijk doen zonder Matias Suarez, die sukkelt met de dij. Ook Silvio Proto is licht onzeker.


Net als het voorbije weekend staat achter de naam van Suarez nog een vraagteken wegens een dijblessure. Gisteren moest de Argentijn de laatste training voortijdig verlaten. Mogelijk krijgt hij rust.

Ook achter de naam van Silvio Proto staat nog een vraagteken, al is het een klein. "Silvio is lichtjes ziek", zo legde Jacobs gisteren uit op zijn persconferentie. "Door de temperatuurschommelingen heeft hij wat koorts. Maar ik maak mij niet te veel zorgen. Hij is immers niet ziek aan zijn handen." Mocht de situatie vandaag verergeren, dan staat Davy Schollen klaar om in te springen.

Tegenstander AEK Athene mist ook enkele spelers door blessure. De belangrijkste zijn aanvallers Liberopoulos en Gudjohnsen. Met Viktor Klonaridis heeft AEK straks overigens ook een Belg in de kern. De 19-jarige middenvelder werd geboren in Seraing, maar verhuisde op zijn vierde naar Griekenland.

AEK Athene - Anderlecht is straks live te bekijken op Exqi.

Aftrap: 19u
Stadion: Spyros Louis-Stadion
Scheidsrechter: Robert Malek (Polen)

: : : AEK ATHENE : : :

Mogelijke opstelling: Konstantopoulos; Kontoes, Helgason, Manolas, Cala; Leonardo, Makos, Vargas, Burns; Sialmas, Beleck
Invallers: Moschonas, Dellas, Klonaridis, Englezou, Bougaidis, Tsoukalas, Kafes, Guerreiro, Lagos, Froxylias, Nikoltsis

Geblesseerd: Liberopoulos, Gudjohnsen, Arabatzis, Karabelas, Georgeas, José Carlos
Geschorst: Gentzoglou (door club)
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto; Wasilewski, Kouyaté, Juhasz, Safari; Gillet, Canesin, Kljestan; Suárez, De Sutter, Jovanovic
Invallers: Schollen, Badibanga, Iakovenko, Kanu, Lukaku, Marecek, Odoi, Cordier

Geblesseerd: Mazuch, Deschacht, Samuel, Biglia, Molins, Mbokani, Vargas
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Jovanovic, Wasilewski

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.