Nmecha mist strafschop, Bruun Larsen scoort (video)

DONDERDAG, 1 APRIL 2021, 10:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Lucas Nmecha en Jacob Bruun Larsen hebben zich allebei geplaatst voor de kwartfinales van het EK voor U21. Daarin nemen ze het op 31 mei tegen elkaar op. Ook enkele andere Anderlecht-spelers kwamen de voorbije dagen in actie met hun nationale ploeg. Het overzicht van de voorbije dagen.

Zondag tegen IJsland mocht Jacob Bruun Larsen invallen na een uur spelen. Denemarken won die partij met 0-2. Gisteren tegen Rusland stond hij opnieuw aan de aftrap en opende hij de score na tien minuten. Bruun Larsen speelde de hele wedstrijd. 

Waar Denemarken negen op negen haalde, bleef Duitsland in zijn laatste groepswedstrijd steken op 0-0 tegen Roemenië en vijf op negen. LukasNmecha miste na 72 minuten een strafschop. Hij speelde wel de hele partij.

Bogdan Mykhaylichenko bleef bij Oekraïne zondag de hele wedstrijd op de bank tegen Finland (1-1). Gisteren tegen Kazachstan speelde hij wel de volle negintig minuten. Ook die partij eindigde op 1-1.

Warner Hahn versloeg met Suriname zondag Aruba met 0-6. Hij speelde de hele wedstrijd. Enkele dagen eerder werd hij tegen de Cayman Eilanden na 73 minuten vervangen. Voor de doelman waren het zijn eerste interlands. Beide wedstrijden kaderden in de WK-voorronde.

Panama won eveneens zijn eerste twee matchen in de WK-voorronde. Zondag met 1-2 tegen Dominica. Michael Murillo kwam toen niet van de bank. Enkele dagen eerder werd Barbados met 1-0 verslagen. Die wedstrijd speelde Murillo volledig.

In een oefenwedstrijd versloeg de VS zondag Noord-Ierland met 1-2. Matt Miazga speelde de hele partij.

Yari Verschaeren en Albert Sambi Lokonga moesten ook de derde wedstrijd van de Rode Duivels volgen vanuit de tribune. Hun maats versloegen Wit-Rusland met 8-0.

Josh Cullen mocht in de oefeninterland tussen Qatar en Ierland (1-1) invallen na 84 minuten. 

In Africa bleef U18-doelman Naim Van Attenhoven op de bank bij de A-ploeg van Niger in de wedstrijden tegen Ivoorkust (0-3 verlies) en Madagascar (0-0).

Bekijk hier het doelpunt van Bruun Larsen:



Bekijk hier de gemiste strafschop van Nmecha:




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.