Nmecha: "Penalty met vertrouwen nemen"

MAANDAG, 28 DECEMBER 2020, 08:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lukas Nmecha was gisteren weer de uitblinker in het Lotto Park. Hij nam ook weer de penalty voor zijn rekening en trapte die mooi binnen. Hij kon evengoed enkele assits achter zijn naam hebben maar Percy Tau liet na om die af te maken. Al zal Nmecha zijn maatje wel missen.

Nmecha staat zowaar nummer vijf in de topschutterstand met tien doelpunten. 

"Het heeft allemaal te maken met vertrouwen", sprak de aanvaller achteraf, "En met trainen want ik oefen toch wel vaak op strafschoppen nemen. Maar het is dus belangrijk dat je die ook neemt met vertrouwen, als dat goed zit, ben je al ver."

De Duitser strooide ook met assits voor Tau maar die vergat ze telkens weer af te werken. Toch zit de wisselwerking tussen die twee goed. Nmecha vind het dan ook heel spijtig dat de Zuid-Afrikaan wellicht vertrekt naar zijn moederclub.

"Het is zijn Percy zijn droom om naar de Premier League te gaan toch hoop ik dat hij nog wat blijft. Maar hij is mijn vriend en als hij vertrekt wens ik hem heel veel succes."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.