"Hopelijk na Nieuwjaar op deze weg doorgaan"

MAANDAG, 28 DECEMBER 2020, 07:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht gaat met een goed gevoel de korte winterstop in. Vincent Kompany hoopt vooral dat ze deze goede flow kunnen doortrekken na Nieuwjaar. Zijn spelers creërden veel kansen maar lieten die ook dikwijls onbenut.

Té euforisch wil de coach niet worden hij had het vooral over een volwassen wedstrijd van zijn spelers.

"We gaan hier nu niet de zot over worden. We zitten nu in de fase van de competitie waar je wedstrijden moet winnen en doen we. Ik weet maar al te goed dat we het moeten hebben van onze teamprestatie, we hebben hier geen vijf Gouden Schoenen in onze ploeg. Maar als iedereen voor elkaar blijft vechten en werken dan komen we er wel. Hopelijk trekken we dit elan door na Nieuwjaar."

De score kon gerust hoger geweest zijn voor Anderlecht maar er werden heel wat open kansen gemist. Kompany blijft er rustig onder en ziet, zoals altijd, de positieve kant van de zaak. "In onthou vooral dat we dus vaak gevaarlijk kunnen zijn. Met momenten lieten we ook mooi voetbal zien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.