Kompany na rood voor Lissens: “Lucas wordt hier sterker van”

DINSDAG, 15 DECEMBER 2020, 23:24 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Lucas Lissens debuteerde dinsdagavond voor Anderlecht. De negentienjarige centrale verdediger speelde een zeer degelijke wedstrijd tegen KV Oostende, maar pakte twintig minuten voor tijd een rechtstreekse rode kaart.

In de tweede helft leek Anderlecht de wedstrijd onder controle te hebben. Na twee doelpunten van Lukas Nmecha stond paars-wit met 2-0 voor. Na een uitsluiting van Lissens zat Oostende toch weer terug in de wedstrijd en kon via Cameron McGeehan de aansluitingstreffer scoren. Gelukkig bleef het bij deze zege.

Vincent Kompany omhulde de uitsluiting van Lissens met de mantel der liefde voor de microfoon van Eleven. "Lucas Lissens speelde een heel sterke wedstrijd. Bij jonge gasten betaal je voor jeugdzondes. Als ploeg moeten we zien dat we dat collectief opvangen en dat hebben we vandaag ook gedaan."

"Lucas is een heel slimme jongen, die heeft dus al door dat dit volgende keer niet opnieuw mag gebeuren. Maar het is natuurlijk makkelijk iets bij te leren als je wint. Lucas wordt hier alleen maar sterker van. We hebben er een speler bij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.