Voorbeschouwing: Anderlecht - Oostende

DINSDAG, 15 DECEMBER 2020, 14:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Na de straffe prestatie en dito overwinning tegen Genk vrijdag zoekt Anderlecht vanavond bevestiging tegen KV Oostende. De kustploeg is bezig aan een sterk seizoen, wordt geprezen om zijn goede voetbal en won zijn laatste twee wedstrijden. Alle ingrediënten voor een aangenaam duel zijn aanwezig.

Tegen leider en ploeg-in-vorm Racing Genk speelde Anderlechdt vrijdag het voetbal dat we willen zien. Op één detail, nu ja detail, na: de afwerking. Als de prestatie vanavond navenant is en Nmecha en co hun vizier wat beter afstellen, gaan we straks weer met een goed gevoel naar bed.

Het leidt weining twijfel dat Kompany met dezelfde jongens zal spelen als vrijdag. Vlap neemt net als dan de plaats in van de geblesseerde Verschaeren. KVO mist enkel Boonen en Thiam, geen vaste waarden.

Kompany en co hebben met Oostende nog een eitje te pellen. Vorig seizoen verstoorde de kustploeg de rentree van Kompany als speler door op de eerste speeldag met 1-2 te winnen in het Lotto Park. En in augustus speelde paars-wit een schandalig slechte eerste helft in Oostende.

Aftrap: 21u
Stadion: Lotto Park
Scheidsrechter: nog aan te duiden

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Wellenreuther, Murillo, Miazga, Delcroix, Mychaylichenko, Cullen, Sambi Lokonga, Vlap, Amuzu, Nmecha, Mukairu
Invallers: Verbruggen, Vercauteren, Luckassen, Sardella, Lissens, Arnstad, Ait El Hadj, Bundu, Dauda, Dimata, Colassin

Geblesseerd: Cobbaut, Dimata, Tau, Trebel, Van Crombrugge, Verschaeren
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Murillo

: : : KV OOSTENDE : : :

Mogelijke opstelling: Hubert, Bataille, Tanghe, Hendry, Theate, Skulason, D'Arpino, Vandendriessche, Hjulsager, Gueye, Sakala
Invallers: Hubert, Jäkel, Ndicka, Capon, Marquet, Bätzner, McGeehan, D'Haese, Kvasina

Geblesseerd: Boonen, Thiam.
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:
2019-2020: 1-2
2018-2019: 5-2
2017-2018: 1-0
2016-2017: 3-2
2016-2017: 1-1
>>Resultatenhistoriek

Prognose gebaseerd op de laatste 5 jaar:
Winst: 60%
Verlies: 20%
Gelijk: 20%

Prognose gebaseerd op alle resultaten:
Winst: 69.23%
Verlies: 15.38%
Gelijk: 15.39%




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.