Dames Anderlecht blijven ongenaakbaar

ZATERDAG, 12 DECEMBER 2020, 17:23 - TCV

DAMES De dames van Anderlecht zijn er helaas niet in geslaagd Benfica opzij te zetten in de Champions League, in de Scooore Super League zijn ze duidelijk een maat of twee te groot voor de tegenstand. Eerste achtervolger Standard werd in Luik op een forfaitscore getrakteerd.

De dames hebben na negen wedstrijden het maximum van de punten met een indrukwekkend doelpuntensaldo van +54 (56 voor en 2 tegen). Vandaag was de eeuwige rivaal uit Luik het slachtoffer van dienst.

Wullaert opende score in de 8ste minuut. Aan de rust stond het al 0-3 door goals van Vatafu en De Caigny. Na de rust zorgde Wullaert met twee extra doelpunten voor de 0-5 eindstand. Standard volgt nu op 6 punten.

Anderlecht lijkt dit seizoen echt te sterk voor de Belgische competitie. Erg jammer dat de dames hun kwaliteiten niet verder konden tonen in de Champions League.