"Waarschijnlijk laatste punt tegen Anderlecht"

ZONDAG, 6 DECEMBER 2020, 10:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Olivier Deschacht stond vorige vrijdag tegenover de ploeg waar hij zeventien jaar voetbalde. Maar voetballen op het hoogste niveau begint zwaar door te wegen voor de 39-jarige verdediger. Zowel fysiek als mentaal. Het is dan misschien ook het laatste punt dat hij haalt tegenover Anderlecht.

"Misschien ben ik er in de terugronde ook nog bij en halen we misschien wel meer dan één punt. Maar de waarheid is dat spelen op het hoogste niveau begint door te wegen. Zowel op fysiek als op mentaal vlak. Misschien is dit dus wel mijn laatste punt uit mijn carrière tegen Anderlecht", is Deschacht eerlijk.

Vincent Kompany heeft alleen maar lovende woorden voor de ex-speler. Het verbaasd hem ook niet dat Deschacht op zijn bijna veertigste nog steeds een hoog niveau haalt. "Hij past gegoten in de vijfmansdefensie van Waregem. Oli heeft spelintelligentie en dat heeft hem gedurende heel zijn carrière goed geholpen."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.