Verschillende spelers opgeroepen voor hun nationale ploeg

WOENSDAG, 4 NOVEMBER 2020, 08:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Op de selectie van Roberto Martinez is het nog even wachten, maar andere landen maakten wel al hun selectie bekend. Zo zijn verschillende RSC Anderlecht-spelers opgeroepen voor hun nationale ploeg. We zetten ze even op een rijtje. 

Bogdan Mykhaylichenko is opgeroepen voor Oekraïne die het opneemt tegen Polen op 11 november, Duitsland op 14 november en ten slotte Zwitserland op 17 november.

Amir Murillois opgeroepen voor Panama. Zijn nemen het op 13 november op tegen Japan. Die wedstrijd wordt gespeeld in Oostenrijk. 

Percy Tau maakt deel uit van de selectie van Zuid-Afrika. Zijn spelen wedstrijden op 13 en 16 november tegen Sao Tomé. Deze wedstrijden zijn in het kader voor de kwalificatie van de Africa Cup 2021 (CAN 2021)

Knowledge Musona speelt momenteel op huurbasis bij Eupen. Hij zit in de selectie van Zimbabwe die op 12 en 16 november tegen Algerije. Ook deze wedstrijden kaderen in de kwalificatie voor CAN 2021.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.