Doku: "Geen spijt, maar doet wel pijn"

ZONDAG, 11 OKTOBER 2020, 20:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In de marge van de interland tegen Engeland sprak Tom Waes met Jérémy Doku. Uiteraard kwam ook Doku's transfer naar Rennes aan bod. De flankspeler geeft toe dat het pijn deed om Anderlecht te verlaten, maar staat vol achter zijn keuze. "Nu wil ik maar één ding: spelen op het allerhoogste niveau."

"Als ik de tijd kon terudraaien, dan zou ik hetzelfde doen. Dus ik heb niet echt spijt. Maar het doet wel pijn", zo vertelt Doku. Geld was voor de 18-jarige winger absoluut geen drijfveer. "Als ik hetzelfde zou kregen hebben bij Anderlecht, dan was ik ook niet gebleven. Nu wil ik maar één ding: spelen op het allerhoogste niveau. Als het om geld draaide, dan had ik op 15e al bij Liverpool getekend."

Doku erkent wel dat het allemaal erg snel gaat. "Als je me twee jaar geleden zei dat ik nu Rode Duivel zou zijn, zou ik je zot verklaard hebben. Op mijn 16e had ik wel al in mijn hoofd dat ik de Rode Duivels zou halen, maar niet dat het al op mijn 18e zou zijn. Alles ging sneller dan ik verwacht had."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.