Officieel: Mukairu trekt naar Anderlecht

MAANDAG, 5 OKTOBER 2020, 18:46 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het is nu officieel: de 20-jarige Mukairu ruilt Antalyaspor in voor Anderlecht, dat maakte de recordkampioen zonet bekend.

Paul Mukairu heeft zijn medische tests in Turkije succesvol afgelegd en tekende een huurovereenkomt van één jaar in de hoofdstad. Bovenop de huur staat ook een aankoopoptie in het contract, om welke som het gaat is niet bekend. De jonge aanvaller kan zowel in de spits als op de flanken uit de voeten. Eén van de volgende dagen vliegt de jonge spits over van Turkije naar Brussel.

"We volgen de ontwikkeling van Paul Mukairu nu al een paar maanden via onze scouts nauwgezet op. Paul is een 20-jarige Nigeriaanse polyvalente aanvaller met een zeer groot atletisch potentieel. Hij combineert kracht en snelheid en laat veel goede dingen zien aan de bal. Paul is nog geen afgewerkt product, maar wel iemand met wie we aan de slag kunnen", laat sportief directeur Peter Verbeke weten via de website van Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.