Anderlecht zal vervanger halen voor Doku

MAANDAG, 5 OKTOBER 2020, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Haalt Anderlecht vandaag nog een vervanger voor Jeremy Doku? Het Nieuwsblad schrijft van niet, maar Het Laatste Nieuws is stelling en beweert van wel. Hoe dan ook zal Anderlecht het transfergeld van Jeremy Doku voornamelijk gebruiken om de financiële putten (deels) te dichten. 

Anderlecht zal wel snel moeten handelen als het een vervanger wil halen. Vanavond om 23.59 uur sluit de transfermarkt.

Namen van potentiële vervangers vielen in de pers nog niet. Verschillende supporters dromen wel van een terugkeer van Mike Tresor Ndayishimiye. Die verliet Neerpede twee jaar geleden voor het Nederlandse NEC. Vorig seizoen ontpopte hij zich bij Willem II tot één van de smaakmakers in de Eredivisie. Simpel (en goedkoop) zal zijn komst niet zijn. Gent bood in augustus tevergeefs 5 miljoen euro. Sinds gisterenavond verspreidt zich ook het gerucht dat Ajax hem vandaag nog wil binnenhalen. De Telegraaf-journalist Mike Verweij vernam evenwel dat Ajax zich nog niet gemeld heeft bij Willem II.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.