Anderlecht wil 25 miljoen euro plus extra's

ZONDAG, 4 OKTOBER 2020, 08:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS La Dernière Heure weet wat Anderlecht van Rennes wil krijgen in ruil voor Jeremy Doku. Als de Franse club 25 miljoen euro, plus fikse bonussen, plus een percentage bij doorverkoop op tafel legt, is de vleugelaanvaller van hen. Een akkoord is er nog niet.

Wouter Vandenhaute reisde gisteren zelf naar Rennes om te onderhandelen. De Franse leider liet de Anderlecht-voorzitter met een privé-vliegtuig ophalen op de luchthaven van Wevelgem. Volgens La Dernière Heure zit een akkoord eraan te komen. Mocht de deal toch nog afspringen, dan zal Doku zijn contract bij Anderlecht verlengen tot 2023 en na het seizoen zijn toptransfer krijgen.

Nog volgens La Dernière Heure was Anderlecht niet blij toen het nieuws vrijdag uitlekte. Paars-wit wilde de gesprekken stil houden tot na de topper van vandaag tegen Club Brugge om deze in alle rust te kunnen voorbereiden. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.