Rangers-coach: "Ik verzeker je: Camara niet naar Anderlecht"

ZONDAG, 4 OKTOBER 2020, 08:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Als hij er al op stond, mag Anderlecht de naam van Glen Camara van zijn verlanglijstje schrappen. Britse media maakten enkele dagen geleden gewag van paars-witte interesse, maar Rangers-manager Steven Gerrard wil zijn middenvelder niet laten gaan. "Glen kan bij elke club mee, maar we gaan hem een nieuw contract aanbieden."

Anderhalf jaar geleden betaalden Rangers slechts 50.000 pond voor Camara. Nu tonen Premier League-clubs Leeds, Sheffield United, Brighton en West Ham interesse. En dus ook Anderlecht.

"Glen gaat niet naar Anderlecht, dat verzeker ik je", vertelt Rangers-manager Gerrard in de Schotse media. "Glen is een fantastische speler. We houden van hem. We zijn ervan overtuigd dat hij in staat is om te speler voor de meeste teams op dat niveau. Hij heeft het talent."

"Maar Glen gaat nergens heeft. Wanneer de tijd rijp is, bieden we hem een nieuw contract (zijn huidige loopt tot 2023, red.). Ons plan was om na afloop van deze transferperiode rond de tafel te gaan. Glen weet dat."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.