Selectie: met Lawrence, Verschaeren én Doku

ZATERDAG, 3 OKTOBER 2020, 22:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Een nakende transfer of niet, Jeremy Doku zit gewoon in de selectie voor de partij van morgen tegen Club Brugge. Yari Verschaeren (foto) is verlost van corona en maakt ook deel uit van de kern. De Jamaicaan Kemar Lawrence zit ook bij de twintig spelers voor morgen. Adrien Trebel en Mustapha Bundu ontbreken.

Naast Verschaeren is ook tweede doelman Timon Wellenreuther coronavrij. Rik Vercauteren valt zo naast de wedstrijdkern. In vergelijking met vorige week ontbreken ook Theo Leoni, Mustapha Bundu en Antoine Colassin. Zakaria Bakkali is naast Verschaeren en Lawrence de derde nieuwe naam

Landry Dimata, die op weg leek naar Dijon, en Francis Amuzu, die in gesprek was met Keulen, maken allebei deel uit van de selectie. Er ook weer bij is de 17-jarige Noorse middenvelder Kristian Arnstad. 

Selectie:Van Crombrugge, Wellenreuther, Verbruggen, Murillo, Vranjes, Luckassen, Sardella, Mychaylichenko, Lawrence, Kana, Sambi Lokonga, Arnstad, Verschaeren, Ait El Hadj, Tau, Amuzu, Doku, Bakkali, Nmecha, Dimata



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.