Ook tweede bod van Rennes is onvoldoende

ZATERDAG, 3 OKTOBER 2020, 14:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Franse Rennes drukt door voor Jeremy Doku, maar Anderlecht plooit (nog) niet). Het Laatste Nieuws weet dat Rennes een tweede bod heeft uitgebracht, maar dat Anderlecht ook dat geweigerd heeft. De gesprekken gaan wel verder.

Gisteren bood Rennes tevergeefs 20 miljoen euro. Vandaag zag de Franse leider ook een hoger bedrag afgewezen, aldus Het Laatste Nieuws. Hoeveel het bod bedroeg, weet de krant niet. Vanuit Frankrijk kwamen gisterenavond laat wel berichten over een bod van 25 miljoen euro plus 2 miljoen euro aan bonussen.

Doku ziet Rennes wel zitten. De club staat met 13 op 15 aan de leiding in Frankrijk, speelt Champions League én hij heeft er speelgaranties. De Antwerpenaar focust zich momenteel wel volledig op de topper van morgen tegen Club Brugge.

Als Rennes de komende uren doordrukt, is een transfer zeker niet uitgesloten. Anderlecht-CEO Karel Van Eetvelt stelde wel dat "Gent met de verkoop van David een precedent geschept heeft". De Buffalo's kregen 32 miljoen euro voor hun goudhaantje.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.