Anderlecht: "Dimata blijft bij ons"

ZATERDAG, 3 OKTOBER 2020, 08:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het gebeurd zelden tot nooit, maar Anderlecht komt met een bericht om aan te kondigen dat Landry Dimata niet naar Dijon trekt. "Dijon bood me een prachtig contract aan, maar jammer genoeg zijn de clubs er niet uitgeraakt", laat paars-wit de spits vertellen op de clubwebsite.

"RSC Anderlecht bevestigt hierbij dat Nany Dimata bij de club blijft. RSCA en de Franse eersteklasser Dijon kwamen niet tot een akkoord", schrijft paars-wit. Dimata vult aan: "Dijon bood me een prachtig contract aan, maar jammer genoeg zijn de clubs er niet uitgeraakt. Ik wil me nu opnieuw volledig op Anderlecht concentreren. Nmecha doet het momenteel prima, maar ik wil mijn plaats in de spits opnieuw afdwingen. En ik blijf dromen van het EK met de Rode Duivels."

Anderlecht is traditioneel erg karig in zijn communicatie. Dat het nu communiceert dat een speler géén transfer maakt naar een club die het bij naam noemt, is erg opmerkelijk. Volgens paars-wit gaat de transfer niet door omdat de clubs geen akkoord vonden. Anderlecht wil zo de berichtgeving counteren dat de transfer afsprong wegens gefaalde medische testen. Wie gelijk heeft, laten we in het midden, maar we hebben ons idee ...

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.