Transfer Lukaku vandaag in stroomversnelling?

VRIJDAG, 15 JULI 2011, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Holsbeeck, pas terug uit vakantie, trekt vandaag naar Londen om er te praten over een transfer van Romelu Lukaku. Chelsea zou nog steeds de beste papieren hebben. Anderlecht hoopt 15 miljoen euro netto te ontvangen.


Anderlecht plakte oorspronkelijk een prijs van 20 miljoen euro op het hoofd van Lukaku. Van deze som gaat een deel naar tussenpersonen en ook vader Lukaku passeert langs de kassa. In Lukaku's vorige contractaanpassing werd opgenomen dat 25 procent van de transfersom voor de familie Lukaku is.

Nu Anderlecht weet hoeveel het effectief kan overhouden aan een transfer van Lukaku, zou de zaak vandaag wel eens in een stroomversnelling kunnen komen.

Derde of vierde spits

Enkele weken geleden leek het er nog op dat Lukaku bij Chelsea maar vijfde spits zou zijn. Intussen lijkt het erop dat Sturridge wordt uitgeleend en Anelka naar New York Red Bulls trekt. Enkel Drogba en Torres blijven dan nog over, al bestaat de kans dat de Londenaars ook de Braziliaan Hulk van Porto nog aantrekken.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.