Van Crombrugge: "Het geluk moet eens naar ons keren"

DONDERDAG, 3 OKTOBER 2019, 18:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is duidelijk, RSC Anderlecht trekt morgen naar Mambourg om de drie punten te pakken. Dat maakte Hendrik Van Crombrugge nog eens duidelijk op de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd. "Het geluk moet eens keren."

Anderlecht moet met de bibber op het lijf naar Charleroi. Tiende speeldag en een 6 op 30 is mogelijk. "Met die ingesteldheid gaan we niet naar ginder", aldus Hendrik Van Crombrugge. "We moeten ooit eens het geluk aan onze zijde hebben."

De kopjes hingen naar beneden na het gelijkspel tegen Waasland-Beveren, maar lang tijd om te treuren is er niet. Morgen is de altijd vrij moeilijke verplaatsing naar Charlerloi. "We proberen ook de knop zo snel mogelijk om te draaien en dat was ook nu zo. Ik heb honger gezien op training, door iedereen. Er is een goeie sfeer in de groep ondanks de resultaten. De gretigheid is er om beter te doen."

"We moeten dat tikkeltje geluk hebben", gaat de doelman verder, "De laatste tijd missen we dat een beetje: ballen op de lat of de paal, net naast. En dan zijn er nog de kansen die we niet afmaken. Maar dat geluk moet eens keren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.