"Respect voor Beerschot is er"

DINSDAG, 24 SEPTEMBER 2019, 14:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen start de bekercampagne voor RSC Anderlecht tegen Beerschot Wilrijk. Het doel is om zeker al de volgende ronde te halen want paars-wit wil zover mogelijk geraken in de Beker. Ze nemen dan ook het zekere voor het onzekere en trainde de voorbije dagen ook al op penalty's trappen. 

"Maar hopelijk komt het niet zover", is Davies eerlijk, "Maar er is rekening mee gehouden. We willen punten pakken? We moeten ook punten beginnen pakken en niet alleen morgen. Maar morgen kunnen we er wel mee beginnen. Het respect voor Beerschot is er, maar we willen verder bekeren."

"De teleurstelling na zondag is groot, die kunnen we niet wegsteken. Mijn spelers kunnen zich ook aan dezelfde sfeer verwachten als zondag. Maar dat zijn nu net de wedstrijden waarvoor ze het moeten doen. We doen er ook alles aan om er te geraken en punten te pakken, te beginnen met morgen", aldus nog Davies.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.