Kans groot dat Roofe speelt

DINSDAG, 24 SEPTEMBER 2019, 13:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De roep om een spits bij de supporters wordt alsmaar groter. De kans is groot dat hun verlangen beantwoordt wordt, Kemar Roofe is fit en speelt wellicht morgen. Waarschijnlijk nog geen hele wedstrijd en om te scoren moet hij natuurlijk ook goeie ballen krijgen. 

Simon Davies liet weten op zijn persconferentie dat Roofe de voorbije dagen goed heeft meegetraind. Als hij verder vandaag geen reactie krijgt dan staat hij wellicht morgen op het veld tegen Beerschot. 

Ook Vincent Kompany traint opnieuw goed mee en kan in principe aantreden tegen Beerschot. Killian Sardella had last van krampen tegen Club Brugge maar is ook morgen opnieuw inzetbaar.

Samir Nasri staat ook dicht bij een terugkeer volgens Davies. Nasri kwam al later bij de groep en kampte al met een achterstand. Een kleine blessure en ziekte deden hem nog verder achterlopen. Maar de Fransman traint hard en staat dicht bij een terugkeer. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.