"We willen winnen voor ons, maar nog meer voor fans"

DONDERDAG, 8 AUGUSTUS 2019, 13:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na een magere 1 op 6 krijgt Anderlecht morgen KV Mechelen op bezoek. Hoe leeft Simon Davies naar deze wedstrijd toe? Voelt hij druk? "We willen winnen", zo vertelde hij op zijn persconferentie. "Maar niet enkel winnen, ook op de juiste manier. Op onze manier."

"Er is de druk die we onszelf opleggen", aldus Davies. "De fans verdienen een overwinning. We doen ons werk voor de club, maar vooral voor de supporters. Tot nu toe waren ze fantastisch. We verwachten dat ze ons steunen tijdens thuiswedstrijden, maar vorige week in Moeskroen waren ze ongelooflijk. We willen winnen voor ons, maar nog meer voor de supporters."

Wat als er morgen niet gewonnen wordt? Vreest Davies dan een reactie vanuit de tribunes? "Hopelijk niet, maar dit is voetbal. Als we dat doen, zullen ze niet reageren. Hoe je het ook draait of keer: we zijn hier om te presteren en resultaten neer te zetten. We weten dat en dat is wat de supporters verdienen en verwachten. Tijdens de voorbije twee matchen speelden we stukken goed. Aan de goal liep het spaak. Als we voor de goal erin slagen om beter te doen, kunnen we wedstrijden winnen. Want de laatste match hielden we de nul."

KV Mechelen won zijn eerste twee wedstrijden en staat bovenaan de rangschikking. "Mechelen is een goed georganiseerde ploeg die sterk is op de tegenaanval. Maar het is niet enkel de counter, ze spelen ook goed voetbal", weet Davies.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.