Reynaldo: "Het is een moeilijke kwestie"

DINSDAG, 15 MAART 2011, 21:43 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Reynaldo, die momenteel bij Cercle Brugge actief is, staat niet afkerig tegenover een langer verblijf bij Cercle Brugge. Onder Bob Peeters is Reynaldo uitgegroeid tot een van de sterkhouders van zijn ploeg.


“Het is een moeilijke kwestie”, zegt Reynaldo in Sport/Voetbalmagazine. “Ik ben echt heel graag in Brugge, niet in het minst door mijn sterke band met de trainer. Ik praat veel met hem en voel een groot vertrouwen.”

“Cercle is geen topclub, maar het heeft wel duidelijke sportieve ambities: we maakten lang kans op play-off 1 en spelen straks de halve finale van de beker. Met andere woorden: ik zou het niet erg vinden om hier nog een jaartje langer te blijven.”

“Langs de andere kant: ik ben nog steeds een speler van Anderlecht”, vertelt Reynaldo. “Maar of ze me écht terugwillen, dat weet ik momenteel niet. Als ik volgend seizoen opnieuw in de A-kern van Anderlecht terecht kom, dan zal ik er ook ten volle voor gaan.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.