Wedstrijdoverzicht verhuurde spelers

MAANDAG, 28 FEBRUARI 2011, 09:04 - Garrincha

Slechts twee competitiematchen in eerste klasse dit weekend en dus genoten de meeste Anderlecht-huurlingen van een vrij weekend. Wie wel in actie kwam en zich liet opmerken, was Reynaldo. De andere huurlingen kenden minder succes.

Cercle Brugge: Reynaldo
Cercle Brugge speelde een inhaalwedstrijd op Sint-Truiden. Omdat Cercle ook nog in de Beker van België zit en coach Peeters alles daarop zet, liet hij heel wat basispionnen rusten met het oog op woensdag. Reynaldo was één van hen, maar hij mocht toch invallen na de rust. Met twee knappe doelpunten diepte hij de Brugse voorsprong uit van 0-1 naar 0-3.

ADO Den Haag: Dmitri Bulykin
Bulykin slaagde er dit weekend niet in te scoren voor zijn Nederlandse club. Erger nog, ADO verloor met 3-2 tegen NAC Breda en miste zo de kans om vierde te worden in de stand.

NEC Nijmegen: Thomas Chatelle
Tegen Utrecht speelde NEC 1-1 gelijk. Rechtsbuiten Chatelle werd vijf minuten voor tijd naar de kant gehaald. In de stand blijft NEC elfde.

FC Brussels: Sébastien Siani
In eigen huis verloor Brussels de degradatietopper tegen Roeselare met 0-1. Siani speelde de hele wedstrijd, maar kon ook niet scoren. Brussels blijft zo voorlaatste in tweede klasse.

Union Sint-Gillis: Renan Boufleur en Olivier Mukendi
In derde klasse B blijft Union vierde na een 1-1 gelijkspel tegen leider White Star Woluwe. Boufleur kwam na 54 minuten in het veld, Mukendi kwam niet in actie.