Anderlecht lijkt Lecjaks te willen houden

ZATERDAG, 26 FEBRUARI 2011, 13:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor eind maart moet Anderlecht beslissen of het Jan Lecjaks definitief aantrekt. Volgens Het Nieuwsblad is de beslissing om hem te houden zo goed als genomen, maar probeert Anderlecht de transferprijs nog wat omlaag te halen.


De 20-jarige Lecjaks wordt momenteel gehuurd van het Tsjechische Viktoria Pilzen. Anderlecht bedong toen ook een optie om hem definitief onder contract te leggen als hij voldeed.

In de competitie speelde de linksachter enkele erg sterke matchen als vervanger van de geblesseerde Olivier Deschacht, maar Europees ging hij wel enkele keren in de fout. Toch lijkt Anderlecht voldoende te geloven in het potentieel van de jonge Tsjech om met hem verder te gaan.

Lecjaks: "Speelde een rotmatch tegen Ajax"

Tegen Ajax liet Lecjaks zich donderdag twee keer ringeloren door Sulejmani. Een dag later was hij er nog steeds niet goed van "Ik heb een rotmatch gespeeld", aldus de Tsjech in Het Nieuwsblad. "Ik ben een beetje ziek, maar dat is geen excuus."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.