Heeft Bulykin weer toekomst bij Anderlecht?

VRIJDAG, 25 FEBRUARI 2011, 08:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De vlotst scorende spits van Anderlecht speelt momenteel in Nederland. Dat is ook Van Holsbeeck niet ontgaan en hij wil Dmitri Bulykin daarom weer een kans geven. "We willen Bulykin terughalen en daarna bekijken we de situatie."


In een gesprek met de Nederlandse Omroep West sprak Herman Van Holsbeeck gisteren over de toekomst van Bulykin. "Na het duel met Ajax hebben wij contact met ADO", zo vertelde hij. De kans dat de Rus ook volgend seizoen in Den Haag speelt, is echter klein.

"We willen Bulykin eerst terughalen en daarna kijken we de situatie aan. De Nederlandse competitie is beter dan de Belgische en Bulykin doet het goed, dus misschien blijft hij wel bij Anderlecht", aldus Van Holsbeeck.

Helemaal zeker is dit echter niet. "De kans bestaat dat we hem verkopen, maar zijn salaris zal voor veel clubs een obstakel vormen", weet de Anderlecht-manager. Onder meer voor ADO is de hoge loonkost van Bulykin een probleem, al heeft de Rus wel al laten verstaan te willen inleveren om in Den Haag te blijven.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.