Gillet: "Weekendje vrij zal deugd doen"

VRIJDAG, 25 FEBRUARI 2011, 08:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Guillaume Gillet beseft dat het gisteren eigenlijk nooit een wedstrijd is geweest. "Nochtans waren we gebrand op een goede prestatie, maar na een kwartier was de wedstrijd gespeeld met die twee tegengoals", zo zuchtte hij.


"In deze omstandigheden zou het totaal verkeerd zijn één iemand of een sector van de ploeg met de vinger te wijzen", aldus Gillet. "Iedereen ging vandaag in de fout."

"We hebben de tactische raadgevingen die we voor de match kregen niet gevolgd. Ajax is een ploeg die veel beweegt en we deden onze taken niet altijd. Maar uiteindelijk hebben we het vooral laten schieten in de heenwedstrijd."

Na drie nederlagen op rij zonder zelf ook maar één keer te scoren, moet Anderlecht zich nu dringend herpakken. "Ik denk dat het een goede zaak is dat we meteen een topper moeten spelen (tegen Genk, red.). Het weekendje vrij zal ons deugd doen en vanaf maandag moeten we er weer volop tegenaan."

Bron: Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.