Vertonghen: "We gaan alles geven"

WOENSDAG, 23 FEBRUARI 2011, 20:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vorige week zat Toby Alderweireld naast coach De Boer op de persconferentie, vandaag was het de beurt aan Jan Vertonghen, die andere Ajax-Belg. "Anderlecht wil zeker iets rechtzetten", zo denkt hij. "We moeten op onze hoede zijn."


"Weinig mensen hadden verwacht dat wij vorige week met 0-3 zouden winnen", vertelde de Rode Duivel. Dit betekent echter niet dat Ajax er morgen een gezondsheidswandeling van zal maken. "We gaan alles geven. Anderlecht blijft een goed team met uitzonderlijke spelers."

Met Boussoufa moet Vertonghen morgen alvast geen rekening houden. "Ik ben er niet rouwig om. Hij is een van hun belangrijkste spelers. Maar ze hebben veel spelers die zijn plek goed kunnen invullen."

Antwerpenaar Vertonghen kocht voor deze wedstrijd zeventig kaarten voor zijn vrienden. Enkele van hen, die Anderlecht-supporter zijn, zagen na de uitslag van vorige week een trip naar Amsterdam echter niet meer zitten. "Maar ik hanteer geen 'niet goed, geld terug'-garantie", zo lacht Vertonghen. "Ze moeten gewoon komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.