Van Holsbeeck verwacht revanche tegen Ajax

WOENSDAG, 23 FEBRUARI 2011, 08:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck verwacht dat de ploeg zich morgen tegen Ajax opnieuw bewijst na twee nederlagen. "Tegen Ajax kon ik de groep qua inzet en manier van spelen weinig verwijten. Met het verlies in Westerlo heb ik het moeilijken."


"Tegen Ajax maakten wel fouten en misten kansen, maar dat kan gebeuren", zo vertelde Van Holsbeeck gisteren op een persconferentie. "Maar Westerlo was op papier verzwakt en door een gebrek aan scherpte lopen op een nederlaag die het bestuur niet kan accepteren."

"Een aantal spelers bleef onder zijn niveau en begon niet met de juiste ingesteldheid. Dus moeten we ingrijpen", verklaart de manager waarom hij nu op tafel klopt.

Hij hoopt dan ook op een goede prestatie in Amsterdam, maar beseft wel dat kwalificatie er niet meer in zit. "We weten dat die na de 0-3 zo goed als weg is, maar we willen in Amsterdam wel zo goed mogelijk voor de dag komen. De spelersgroep is ons een revanche verschuldigd. We verwachten dat ze er voluit voor gaan."

Ook de spelers persoonlijk hebben alle baat bij een goede prestatie morgen. "Deze nederlagen zijn ook geen goeie reclame voor hen zelf. Aan hen om te bewijzen dat ze de Europese topclubs die hen zouden willen, waard zijn."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.