Boussoufa krijgt nog een maand om te kiezen

WOENSDAG, 23 FEBRUARI 2011, 08:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Binnen drie weken of ten laatste binnen een maand wil Anderlecht van Mbark Boussoufa weten waar hij zijn toekomst ziet. De club ontkent ook dat het de transferprijs van de spelmaker gehalveerd heeft van 12 naar 6 miljoen euro.


"Momenteel is er nog niets beslist, noch een contractverlenging, noch een transfer. Mbark heeft nog niet gekozen, we respecteren dat", zo vertelde manager Herman Van Holsbeeck gisteren op een persconferentie.

Hij wil echter wel graag weten waar de club aan toe is met zijn vedette. "We hebben niet de gewoonte om te werken met spelers die in hun laatste contractjaar zitten. Jongens zoals Romelu Lukaku en Lucas Biglia bevinden zich in hetzelfde schuitje, maar zij hebben aangegeven te willen vertrekken bij een bod van een Europese topclub."

"We weten welke richting zij uitwillen. Dat is nog niet het geval voor Boussoufa. Wij willen snel weten wat Mbark wil. We hebben een duidelijk beleid en daar wijken we niet van af", zo stelt Van Holsbeeck.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.