Boussoufa mag weg voor 6 miljoen euro

DINSDAG, 22 FEBRUARI 2011, 08:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa sprak vorige vrijdag met voorzitter Roger Vanden Stock over zijn toekomst. Een beslissing viel er nog niet. Het Laatste Nieuws weet wel dat er is afgesproken de transferprijs te laten zakken van 12 naar 6 miljoen.


Door deze halvering wordt de kans groter dat Anderlecht Boussoufa na het seizoen zit vertrekken. Fulham, Tottenham en Hoffenheim volgen de spelmaker al een tijdje en zullen dit blijven doen. Voor geen enkel van deze ploegen zou 6 miljoen euro een probleem vormen mochten ze overtuigd zijn van het kunnen van Boussoufa.

Voor de duidelijkheid toch nog even dit: bovenvermelde afspraak betekent niet dat Boussoufa Anderlecht zal verlaten. De beslissing of hij vertrekt of bijtekent, zal hij waarschijnlijk pas in april nemen. Maar mocht er een mooie ploeg interesse tonen en ook Boussoufa is gecharmeerd, dan zal de transferprijs een minder groot probleem vormen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.