Jacobs: "Geen scherpte en geen balcirculatie"

MAANDAG, 21 FEBRUARI 2011, 08:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs kon na de wedstrijd zijn ontgoocheling niet verbergen. "Als er op het veld niet veel te beleven valt, kan ik er ook niets van maken", zo begon hij zijn persbabbel. Blessures van enkele spelers zag hij niet als excuus.


Jacobs begon aan de partij met Kanu op de bank, maar liet hem tijdens de rust wel invallen. "Kanu speelt al twee of drie weken met een inspuiting aan de enkel. Dan is het altijd het ergste vrezen", vertelde Jacobs. "Hij had donderdag gespeeld en kon zaterdag niet meetrainen, maar was wel fit genoeg om erbij te zijn."

"Gillet en Kouyaté waren zaterdag niet fit genoeg om te trainen en zondag was Boussoufa ziek. Maar ik wil me daar niet achter wegsteken. Er waren bij ons twee basiselementen die ontbraken: er was geen scherpte en geen goeie balcirculatie", klonk het scherp.

"Dan kan je met zoveel spitsen spelen als je wil, dat haalt niks uit. Als je de bal hebt en je vind dat je telkens eerst tien meter moet lopen en daarna vijftien keer moet draaien, dan speel je alleen maar in de kaart van Westerlo."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.