Charleroi-voorzitter haalt uit naar Anderlecht

MAANDAG, 21 FEBRUARI 2011, 08:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een gesprek met Sportweekend trok Charleroi-voorzitter Abbas Bayat hard van leer tegen Anderlecht. Hij verwijt paars-wit er alles aan te doen een terugkeer naar 18 ploegen te vermijden en verwijst naar de nederlaag tegen Ajax.


"Mijnheer Vanden Stock denkt misschien dat Wasilewski de penalty tegen Ajax niet had gemist, als we een competitie met 12 of 14 ploegen hadden gehad", zo vertelt Bayat. "Misschien zit hij zo ver. Maar dat heeft er niks mee te maken. Ze hebben gewoon verdiend en duidelijk verloren."

"Anderlecht heeft veruit het grootste budget van België. Als ze daar geen goeie ploeg mee kunnen samenstellen, is dat hun eigen probleem. Dat heeft niks met 12, 14 of 18 ploegen te maken."

Het volledige interview, waarin hij ook nog straffe taal spreekt over de competitiehervorming, de scheidsrechters, de voetbalbond en ex-coach Matthijsen, kan u hier bekijken.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.