Van Holsbeeck: "Spreken met familie Lukaku"

ZONDAG, 20 FEBRUARI 2011, 18:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Herman Van Holsbeeck heeft de noodkreet van Roger Lukaku gehoord en wil meteen actie ondernemen. "We hebben een afspraak met de familie om te bespreken wat er voor hen aan de hand is", zo vertelt hij.


"Romelu's vader heeft dat gezegd in een moment van grote ontgoocheling. Ik weet heel goed hoe dat gaat en hoe de media dat spel meespelen, dus daarom neem ik momenteel niemand iets kwalijk", aldus Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad op Zondag.

De Anderlecht-manager laat weten dat hij van plan is om spoedig samen te zitten met Romelu en zijn familie om een oplossing te zoeken. "We gaan op een rustige manier bespreken wat voor hen het probleem is, en er samen proberen uit te komen. Eerder wil ik in de pers niet uitweiden over details in deze zaak."

"Romelu is niet meer dezelfde als een jaar geleden, maar dat is normaal. Hij is geëvolueerd en men bekijkt hem ook anders. Maar Lukaku blijft een topspeler. We mogen ook niet vergeten dat hij nog maar 17 jaar is", zo besluit Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.