Roger Lukaku: "Er is probleem met Romelu"

ZONDAG, 20 FEBRUARI 2011, 18:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Roger Lukaku heeft zijn zoon een probleem bij Anderlecht. "De Romelu van tegen Finland is nauwelijks te vergelijken met deze die ik op Anderlecht bezig zie. Er is iets aan de hand bij Anderlecht en ik ga uitzoeken wat."


"Ik ben een aantal weken in Congo geweest en ik merk dat er intussen iets gebeurd is", zo vertelt vader Roger in Het Laatste Nieuws.

Te veel druk is volgens Roger niet het probleem. "Als het aan de druk zou liggen, dan was hij daar vorig seizoen ook al onder bezweken." Ook aan de tegenstander ligt het volgens hem niet. "Of de Belgische verdedigers hem intussen te goed kennen? Komaan, die konden hem in de eerste helft van het seizoen toch ook niet afstoppen niet het probleem?", zo klinkt het.

"Ik blijf erbij, er is iets aan de hand op Anderlecht. Ik ga praten met Romelu en wil van hem horen waar het probleem ligt. Want hij wéét het, dat ben ik zeker. Daarna kan ik naar Anderlecht stappen om het probleem te bespreken", aldus de bezorgde vader.

Persstop tot einde van het seizoen

Intussen heeft Romelu via zijn Twitter laten weten dat hij tot het einde van het seizoen niet meer met de pers zal praten. "Geen perstalk meer tot het einde van het seizoen", zo deelde hij zijn volgers mee.

Catalaanse krant: "Barcelona volgt Lukaku"

Intussen blijven de buitenlandse ploegen Romelu Lukaku wel van nabij volgens. Volgens de Catalaanse krant Sport mag nu ook Barcelona aan het lijstje geïnteresseerde ploegen worden toegevoegd. Samen met onder meer Jan Vertonghen is Lukaku één van de zeven spelers die de Spaanse leider momenteel volgen met het oog op volgend seizoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.