Selectie Westerlo - Anderlecht

VRIJDAG, 18 FEBRUARI 2011, 19:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Veel tijd om te treuren over de nederlaag tegen Ajax krijgt Anderlecht niet. Zondag wacht immers Westerlo en vandaag maakte Jacobs zijn selectie voor deze partij al bekend. Gillet, Kouyate en Lukaku zijn erbij, maar twijfelachtig.


Guillaume Gillet en Cheikhou Kouyate waren vandaag allebei ziek en werden terug naar huis gestuurd. Romelu Lukaku hield aan de partij van gisteren een kleine blessure aan de quadriceps over.

Wie er zondag zeker niet bij is, is Jonathan Legear. Hij is out met een knieverstuiking. Ook de terugwedstrijd tegen Ajax van volgende week zal hij waarschijnlijk missen. Tegen Genk zou hij er weer moeten bij zijn.

Wel opnieuw van de partij is Ziguy Badibanga. Hij is genezen en maakt voor het eerst sinds lang weer deel uit van de kern.

Selectie: Badibanga, Biglia, Boussoufa, Cordier, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Lukaku, Marecek, Mazuch, Proto, Schollen, Seck, Suarez, Veselinovic en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.