Vanden Stock: "Nederlands voetbal ligt ons"

DONDERDAG, 17 FEBRUARI 2011, 09:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voorzitter Roger Vanden Stock hoopt vanavond op een herhaling van vorig jaar. "Europees verloren we nog nooit van een Nederlandse ploeg, dat wil toch iets zeggen", zo laat hij optekenen. "Het Nederlandse voetbal ligt ons."


"Ik heb gehoord dat zij ons meer vrezen dan wij hen. Ik weet niet of we ons gaan kwalificeren, maar we gaan het Ajax zeker moeilijk maken", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Maar Ajax is een ploeg met kwaliteiten. En als een ploeg kwaliteiten heeft, mag je ze die niet laten uitspelen. Net op dat vlak denk ik dat wij meer kwaliteiten hebben dan de Nederlanders."

"Op goede weg met Boussoufa"

De Anderlecht-voorzitter sprak ook nog kort over de toekomst van Mbark Boussoufa. "Ik denk dat we op de goeie weg zijn met Mbark", klinkt hij optimistisch. "Ik denk ook dat we na Ajax meer zullen weten. Het is nu niet het juiste moment, want Boussoufa moet zich concentreren op de matchen tegen Ajax."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.