Gillet: "Vermoeidheid is geen excuus"

DINSDAG, 15 FEBRUARI 2011, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Donderdag wacht Ajax, maar in Het Nieuwsblad kijkt Guillaume Gillet vandaag nog even terug naar de match van zaterdag tegen Cercle Brugge. "De 1-0 van Boussoufa was een immense opluchting", zo zegt hij. "Maar het was verdiend."


"In de eerste helft nog zo slecht niet. We combineerden snel en goed, alleen de laatste geste, pas of schot miste", aldus de middenvelder. "Ik moet wel toegeven dat de tweede helft op niet veel trok."

Waar dit aan ligt, weet Gillet niet. Vermoeidheid na het interlandvoetbal van woensdag misschien? "We moeten dit toch aankunnen. Als je naar Manchester City-Manchester United van zaterdag kijkt, liepen er ook veel internationals rond en zij waren wel fris. Je hoort me vermoeidheid zeker niet als excuus inroepen."

Donderdag tegen Ajax zal paars-wit uit een ander vaatje moeten tappen. De Amsterdammers zijn immers van een ander kaliber dan de Bruggelingen. "Tegen Ajax wordt het een heel andere match. We moeten de match tegen Cercle vergeten. Zij zullen hier proberen te scoren, wij moeten er voor gaan", zo besluit hij.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.