Anderlecht legt zich neer bij vertrek Januzaj

DINSDAG, 15 FEBRUARI 2011, 08:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de hoop opgegeven om Adnan Januzaj te kunnen houden. De 16-jarige kiest voor Manchester United. "De entourage van de speler heeft beslist om op het voorstel van de Engelsen in te gaan", zegt Herman Van Holsbeeck.


Bij de leider in de Premier League wacht Januzaj een maandloon van 10.000 euro en dat heeft de ouders overtuigd om voor Manchester te kiezen. Bij Anderlecht had hij nog geen contract omdat hij pas vorige week 16 jaar geworden is en het niet toegestaan is om daarvoor een contract te tekenen. Paars-wit heeft wel recht op een opleidingsvergoeding.

"Wij wachten nu op een teken van Manchester", aldus Van Holsbeeck in Het Belang van Limburg. "Maanden aan een stuk hebben wij ingepraat op de vader van Januzaj om de speler in Anderlecht te houden, maar op een bepaald moment moet je je gewoon bij de situatie neerleggen."

"Of Januzaj niet liever hier was gebleven? Als 16-jarige zijn het de ouders die beslissen. We zijn natuurlijk ontgoocheld dat hij vertrekt, maar dit blijven uitzonderingen. De toekomst zal uitwijzen of de entourage van de speler de juiste beslissing heeft genomen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.