Boussoufa: "Supporters moeten ons steunen"

ZONDAG, 13 FEBRUARI 2011, 22:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Dankzij zijn late goal tegen Cercle werd Mbark Boussoufa nog matchwinnaar, maar ook hij kende een lastige avond. "Het was niet onze makkelijkste avond", beaamt Boussoufa. "In de eerste helft viel die goal maar niet."


"In de tweede helft kwam Lukaku als derde spits in de ploeg en vanaf dan zochten we ook te vaak de diepte denk ik. Er slopen slordigheden in ons spel en we gaven de bal te makkelijk weg. Cercle speelde daarnaast ook nog eens heel verdedigend, maar dat is natuurlijk hun volste recht."

Fluitconcerten

Na zijn doelpunt richtte Boussoufa zich tot het publiek. "De laatste twintig minuten konden we echt wel de steun van het publiek gebruiken. Dat heb ik dan ook aangegeven", legt de Gouden Schoen uit. "Ik snap dat ze fluiten omdat het geen zo’n leuke avond voor hen was, maar wij voelen natuurlijk graag dat ze nog achter ons staan. Met hun steun kunnen we altijd nog net iets meer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.