Proto breekt eigen record tegen Cercle

ZONDAG, 13 FEBRUARI 2011, 12:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto hield gisteren ook tegen Cercle Brugge zijn netten schoon. Daardoor verbeterde hij alvast zijn eigen reeks van ongeslagen minuten. De goalie van Anderlecht is nu reeds 750 minuten ongeslagen in de competitie.


Ondertussen komt ook het record van oud-doelman Jean Trappeniers in het vizier: 773 minuten zonder tegengoal. Volgende week kan Proto dus geschiedenis schrijven. "Ik wil er niet te veel over praten. Waarom? Uit bijgeloof", aldus Proto na de wedstrijd. "Natuurlijk houdt dat record me bezig, maar ik wil er niet al te veel aan denken."

Tegen Cercle kende Proto opnieuw een rustige avond. Slechts twee keer moest hij echt in actie komen. "Ik heb één bal echt moeten uit doel houden en op dat moment was ik er ook. Daar ben ik tevreden over. We zetten nu een goede reeks neer, maar waar we echt het verschil maakten was in de periode dat we tegen Club, Genk en Gent gespeeld hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.